Звездата на Барселона Лионел Меси заяви, че не си представя

...
Звездата на Барселона Лионел Меси заяви, че не си представя
Коментари Харесай

Лионел Меси: С Роналдо не можем да бъдем приятели

Звездата на " Барселона " Лионел Меси съобщи, че не си показва него и един от най-големите му съперници - Кристиано Роналдо, като другари.

" Не мисля, че в миналото ще бъдем другари. Приятелството се построява, когато с един човек прекарваш време дружно и се опознавате. Ние нямаме такава връзка. Най-вече тъй като се виждаме единствено по церемонии по награждаване и нямаме време да си приказваме. В положителни връзки сме, само че се се засичаме ", сподели Меси пред " Марка ".

Футболистът, който преди ден (24 ноември) завоюва четвъртата в кариерата си премия за голмайстор на сезона - " Златна обувка ", за първи път разкри детайлности за фамилния си живот. Лионел и брачната половинка му Антонела имат двама сина - Тиаго (на 5 години) и Матео (на 2 години), а сега чакат третото си дете.

" Денят ми се върти към децата. Сутрин ги повеждам на учебно заведение, а когато се върна от подготовка, взимам Тиаго. Опитваме се да извозвам повече време с него, Антонела и Матео преди вечеря. След това ги слагаме да спят и тогава с нея имаме време единствено за нас. Правим всичко като едно обикновено семейство ", споделя аржентинецът.

Големият му правоприемник към този момент е част от школата на " Барса ", само че и двамата му синове към момента не осъзнават, че татко им е една от най-големите звезди на международния футбол сега.

" Не ме карат да играя постоянно с тях. Говорим и доста малко за футбол у дома. Понякога в клуба или в националния тим се случват неща, които обсъждаме като семейство. Матео към момента не осъзнава кой е Лионел Меси. Странно му е, когато ми желаят подпис или се снимат с мен. Тиаго стартира по малко да схваща. Харесва му да върви на стадиона, да гледа мачове. Понякога и у дома ме назовава " Меси ", както почитателите, само че не е осъзнал изцяло какво се случва ", споделя футболистът, който въпреки всичко избира да резервира персоналния си живот прикрит от медиите.

Пред " Марка " Меси споделя, че не е решил какво ще прави след отказването си от футбола, само че едно е ясно - няма да се занимава с готвене. " Никога не съм готвил. Ако ми се наложи да го върша, няма да се оправя ", прям е той.

Любимото му прелъщение обаче е ясно - шоколадът, който той показва за собствен скришен " грях ".

Въпреки множеството самостоятелни награди, в това число и четвъртата му " Златна обувка ", получена преди ден, Меси е екипен състезател, който мечтае трофеи със своите тимове.

" Индивидуалните награди са прекрасен метод да отбележиш достижение, само че постоянно съм казвал, че те не са ми приоритет. Предпочитам да печеля още една Шампионска лига или купа в Испания "

" Барселона " сега се показва мощно и в двата шампионата. Меси обаче разкрива, че след рекордния трансфер на Неймар в ПСЖ за 222 млн. евро, тактиката на каталунците се е трансформирала.

" Напускането на Неймар промени играта ни. Загубихме огромна част от мощта си в нахлуване, само че това ни направи по-силни в отбрана. В момента сме най-добре готови в средата на терена. Постигнахме добър баланс. За това сме положителни и в отбрана ", проучва той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР