Звездата на Барселона Лионел Меси смята, че с привличането на

...
Звездата на Барселона Лионел Меси смята, че с привличането на
Коментари Харесай

Меси: С Роналдо Ювентус са сред фаворитите за спечелване на Шампионската лига

Звездата на Барселона Лионел Меси счита, че с привличането на Кристиано Роналдо Ювентус се трансформира в един от главните претенденти за успех в Шампионската лига през този сезон. Аржентинецът и португалецът водиха дълго съревнование в Испания с тимовете на Барселона и Реал Мадрид и разпределиха между тях голям брой самостоятелни и клубни оценки.

31-годишният футболист е на мнение, че дългогодишният мадридски конкурент на,,каталунците “ е отслабен доста след напускането на Роналдо, а Ювентус несъмнено е подсилил своите редици със закупуването на нападателя.

,,Очевидно е, че Реал Мадрид е един от най-хубавите тимове в света, имат доста стабилен състав, само че напускането на Роналдо ги прави по-малко мощни “, съобщи той пред радио,,Каталуния “. Аржентинецът означи също, че Ювентус е очевиден любимец за продобиване на Шампионската лига през новия сезон.,,Със състава, с който разполагаха те през предишния сезон и подсилването им през трансферния прозорец това лято – те са претендент за трофея в Шампионска лига. Изненадан съм както от решението на Роналдо да напусне Мадрид, по този начин и от отиването му в Ювентус. Има толкоз доста други тимове, само че те са отличен отбор “.

Барселона отпадна на четвъртфиналите в най-престижния европейски клубен шампионат в три следващи издания, а превъзходството на Реал Мадрид в интервала в бе явна – 3 поредни трофеи и общо 4 в последните 5 сезона.

Меси показа, че,,каталунците “ се нуждаят обезверено от нов трофей след този през 2015 година, когато на финала те победиха точно Ювентус.,,Концентрирани сме върху това да спечелим Шампионската лига.

Разполагаме със мощен състав и ще създадем всичко по силите си, с цел да побеждаваме най-после. В ерата на Гуардиола нямахме и нужния шанс в срещите с Интер и Челси, само че последните три години ни липсва нещо и ще се опитаме да променим статуквото в наша изгода.

Всяка година шампионатът става все по-оспорван и равносилен, тъй като доста клубове наливат пари в съставите си и притеглят класни футболисти. Двата манчестърски отбора, Челси, Реал, ние, ПСЖ и няколко италиански клуба “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР