Звездата на Барселона Лионел Меси не се появи и за

...
Звездата на Барселона Лионел Меси не се появи и за
Коментари Харесай

Меси категоричен: Отново не се появи на тренировката на Барса

Звездата на Барселона Лионел Меси не се появи и за днешната (втора) подготовка на отбора след старта на подготовката в понеделник.

Около 10:30 часа тази заран „ каталунците “ организираха занятие, само че аржентинецът още веднъж не озари със своето наличие.

33-годишният Меси желае да напусне, като се пробва да го стори със свободен трансфер. Аржентинецът счита, че може да се възползва от уговорка в контракта си, която му разрешава да си тръгне като свободен сътрудник. ОТ „ Камп Ноу “ обаче упорстват, че тази уговорка е изтекла на 10 юни и няма да се разделят с него за по-малко от 700 милиона евро, колкото е записаната му откупна уговорка.

This was the first workout under the Dutch coach.
— FC Barcelona (@FCBarcelona)
Меси трябваше да се появи на клубната база още в неделя, с цел да премине тест за ковид. Всеки би трябвало да даде негативна проба, с цел да бъде позволен до подготвителния развой.

Клубът публично показа и щаба на наставника Роналд Куман. В него влизат Алфред Шройдер (асистент), Хенрик Ларсон (трети треньор), Алберт Рока, Даниел Ромеро и Хауме Бартра (фитнес треньори) и Хосе Рамон Де Ла Фуенте (треньор на вратарите).

Meet 's men
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР