Звездата на Барселона Лионел Меси изигра поредния си отличен мач

...
Звездата на Барселона Лионел Меси изигра поредния си отличен мач
Коментари Харесай

Меси: Невероятен Кристиано, невероятен Ювентус! Ще ни бъде трудно срещу всеки съперник на 1/4-финалите

Звездата на Барселона Лионел Меси изигра следващия си отличен мач този сезон. Той се регистрира с два гола и две асистенции при триумфа с 5:1 над Лион във втори мач от 1/8-финалите на Шампионска лига.

След дуела Меси нахвали съществено най-големия си съперник за самостоятелните оценки - Кристиано Роналдо. Ден по-рано той вкара хеттрик за Ювентус при триумфа с 3:0 над Атлетико (Мадрид).

" Кристиано и Ювентус бяха невероятни. Изненадах се, тъй като чаках Атлетико да се показа по-силно. Но Ювентус ги отстрани, а Кристиано имаше магическа вечер с три гола.

Всички противници са рискови, не мога да си избера подобен за 1/4-финалите. Нека изчакаме да забележим какво ще дефинира жребият. Сити, Ювентус, Аякс - всички са доста положителни. Ливърпул пък е доста мощен в офанзива и това си пролича и в Мюнхен. Срещу всеки ще е мъчно.

В един миг имахме проблеми против Лион. Сами си усложнихме мач, в който противникът не направи съвсем нищо до този миг. След това вкарахме за 3:1 и още веднъж се успокоихме. След това се отвориха повече пространства за контраатаки ", сподели Меси.
 Ернесто Валверде: Меси продължава да намира метод да ни изумява
Ернесто Валверде: Меси продължава да намира метод да ни изумява

" Имаме съществени упоритости в Шампионската лига "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР