Звездата на Барселона Лионел Меси е съгласен клубът да привлече

...
Звездата на Барселона Лионел Меси е съгласен клубът да привлече
Коментари Харесай

Лео Меси с едно-едничко условие относно Гризман

Звездата на Барселона Лионел Меси е склонен клубът да притегли топ нападателя на Атлетико Мадрид, само че единствено при едно изискване.

Барселона застрашен с нова тежка санкци от ФИФА

Сагата към бъдещето на французина явно ще бъде централа тематика при отварянето на зимния трансферен прозорец. Само преди дни от мадридския отбор подадоха публична тъжба пред ФИФА за това, че каталунците контактуват непозволено с Гризман. Въпреки този факт нито една медия в Испания не отписва „ блаугранас” от борбата за 26-годишния френски национал.

Официално: От ФИФА потвърдиха за жалбата на Атлетико

„ Диарио Гол” твърди, че Меси утвърждава концепцията за привличането на Гризман, който би дал повече варианти в офанзива. В същото време обаче аржентинецът има едно условие, а то е идването на новото попълнение по никакъв метод да не повлияе върху статута на Луис Суарес. Меси и Суарес имат съвършени взаимоотношения на и отвън терена, а оттова произтича и настояването на петкратния притежател на „ Златната топка”.

След драмата с Барса, Атлетико продава Гризман в Англия

Луис Суарес има към този момент 11 гола дотук през сезона, но Меси се тормози, че в случай че Гризман дебаркира на „ Камп Ноу”, то уругваецът ще бъде изтласкан отвън титулярните 11.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР