Звездата на българския шампион Кирил Десподов говори пред медиите преди

...
Звездата на българския шампион Кирил Десподов говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Десподов за критиките: Мога да вкарам 19 гола в следващите 2 мача

Звездата на българския първенец Кирил Десподов приказва пред медиите преди тежкото посещение на " орлите " от петия кръг на груповата фаза в Лига Европа. Както е известно, разградчани ще играят в Сърбия против локалния гранд Цървена звезда.
Десподов бе запитан за спада в играта му и за някои пропуски, а на този въпрос той отговори много решително. Той отсече, че пропуските са част от играта и даже съобщи, че може да вкара 19 гола в идващите 2 мача.
" Нека оставим по този начин нещата, дано мислят, че са любимци. Важното е ние по какъв начин ще играем. Какво мисли противниковият тим, не би трябвало да ни интересува нас. Чувствам се доста добре. Да, не съумях да упражнявам към пет дни, откакто се завърнах от националния тим, само че преди този момент играех всеки три дни мач. Не съм излязъл от игрови темп. Чувствам се добре и съм стимулиран. Да приказваме на терена.
Пропускам, случва се. Всеки пропуща. Ако излизаш на голово състояние, пропускаш. Готов съм. Нищо не се знае. Може идващите два мача да вкарам 19 гола. Всеки се ядосва, когато пропуща, само че е обикновено. В играта го има. Да се надявам да стартира да означавам повече голове в Европа " - съобщи Десподов.

Малко след този дуел за " орлите " следва още един доста тежък подобен, този път на родната сцена. Вече е ясно и .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР