Звездата на българския футбол подписа с Керала Бластърс и се

...
Звездата на българския футбол подписа с Керала Бластърс и се
Коментари Харесай

Цяла България Наостри Уши! Българският Герой Митко Бербатов Съобщи Нещо Колосално! Той Ще

Звездата на българския футбол подписа с " Керала Бластърс " и се впуска в незнайното от 17 ноември, когато стартира шампионата на Индия.

" Дадоха ни седмица да се върнем при фамилиите си преди старта - сподели Бербатов. - От понеделник отпътувам. Момчетата са симпатични, множеството млади. Аз съм най-възрастният в тима, около тия млади момчета човек се заразява. Като свърша с футбола това ще ми липсва най-вече. Чакам момента, в който ще изляза за мач, атмосферата, чувството..

Отивам там да правя работа, за това ми се заплаща. Абстрахирам се от останалото. Човек би трябвало да е реалист, когато си на 37 години, а аз ще бъда на 37 януари, вариантите са две. Или да спра да играя, или да ида там, където доста ме желаеха. Питах хора като Диего Форлан, Давид Трезеге... Те са възхитени по какъв начин са се държали с тях. Нямам терзания.

Когато треньорът ми се обади по телефона, това бе огромен фактор. Рене Мюленстейн знае по какъв начин да ме приготви на моята възраст.

Казаха ми: Очаквай на всеки мач да има по 60 хиляди. Аз пред 60 000 съм играл единствено на " Олд Трафорд "! Казаха ми - подготви се за премеждие, което не си виждал. "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР