Звездата на българския футбол Димитър Бербатов защити мениджъра на Зинедин

...
Звездата на българския футбол Димитър Бербатов защити мениджъра на Зинедин
Коментари Харесай

Бербатов защити Зидан и посъветва Реал

Звездата на българския футбол Димитър Бербатов отбрани мениджъра на Зинедин Зидан. Той показа, че мениджърът на Реал Мадрид заслужава да му се даде време, с цел да върне клуба там, където му е мястото, оповестява " Гонг ".

„ На хората не им лишава доста време, с цел да подлагат на критика и да кажат, че някой не е задоволително добър “, показа Бербатов.

„ Зидан завоюва три поредни Шампионски лиги и всички знаем какво реализира той. Харесвам Зидан. И не просто поради това, което реализира като състезател, само че и поради първия си интервал в Реал. Той е млад управител и мисля, че Реал би трябвало му даде повече време да развие концепциите си за този отбор “, добави българинът.

Бившият управител на Челси Жозе Моуриньо е свързван с мениджърския пост в „ кралския клуб “. Бербатов пък е на мнение, че португалецът няма да бъде решението на проблемите на Реал.      

„ Моуриньо се върна за втори интервал в един клуб. Той го направи в Челси и нещата не се получиха добре за него “, съобщи Бербатов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР