Звездата на българската лека атлетика Ивет Лалова прикова вниманието с

...
Звездата на българската лека атлетика Ивет Лалова прикова вниманието с
Коментари Харесай

Ивет Лалова показа секси дупе!

Звездата на българската лека атлетика Ивет Лалова прикова вниманието с последната си обява в обществените мрежи. Красавицата с убийствено тяло сподели секси дупе за наслада на хилядите си почитатели в " Инстаграм ". На фрагмента спринтьорката е на плажа единствено по впит бански.

" Как се усещаше в София през днешния ден при 20 градуса ", написа Лалова в обществените мрежи, явно удовлетворена от топлото време, което ѝ разрешава да организира интензивни тренировки навън.

Звездата сега е в София дружно със брачна половинка си Симоне Колио, който ѝ е треньор. На родна земя Ивет продължава подготовката си новия лекоатлетически сезон. Преди това спринтьорката и Симоне бяха на лагер на Канарските острови.

Горещата фотография по бански бързо набра известност и към този момент е харесана от повече от 25 хиляди почитатели на Ивет в " Инстаграм ". Всички доста ѝ се радват и я стимулират още повече за триумфи по пистите и най-много на идната Олимпиада в Токио.

" Ивет, ти си прелестна и наша горделивост ", " На Олимпиадата ще си най-красивата жена ", " Секси фотография ", " Каква панорама единствено... ", са част от мненията на почитателите ѝ към фотоса.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР