Звездата на Айнтрахт Коло Муани е отказал да вземе участие

...
Звездата на Айнтрахт Коло Муани е отказал да вземе участие
Коментари Харесай

Напрежение във Франкфурт: Муани отказа да тренира, Ленц напусна

Звездата на Айнтрахт Коло Муани е отказал да вземе присъединяване в последната подготовка на отбора преди семейството на Левски в мач от Лигата на конференциите. Футболистът желае да бъде продаден в ПСЖ и през днешния ден е декларирал, че няма да води занятие, настояват медиите в Германия.

Това значи, че той съвсем несъмнено ще пропусне дуела със „ сините “ в четвъртък вечер.

По-късно през днешния ден Дино Топмьолер ще даде формалната си конференция преди мача, на която евентуално ще станат ясни повече детайлности.

Айнтрахт Франкфурт се раздели с левия си краен защитник Кристофър Ленц ден преди реванша от плейофите на Лигата на конференциите против Левски. Ленц подписа едногодишен контракт с Република България Лайпциг с алтернатива за още година.

Германецът по този начин или другояче нямаше да вземе присъединяване в мача със „ сините “, защото не е картотекиран за евротурнирите. През сегашния сезон има едвам 9 минути за Франкфурт при равенството 1:1 с Майнц 05 в последния турнирен мач.

Айнтрахт се раздели и с една от звездите си – Йеспер Линдстрьом, който бе продаден на Наполи. Пари Сен Жермен демонстрира сериозен интерес към голмайсторът Рандал Коло Муани, който призна в изявление, че желае да премине в ПСЖ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР