Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман ще загърби интереса на

...
Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман ще загърби интереса на
Коментари Харесай

Юнайтед или Барса? Гризман окончателно реши

Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман ще загърби интереса на Манчестър Юнайтед, защото избира да играе в Барселона. Това заяви американската медия ESPN.

Френският национал обезателно ще довърши сезона с „ дюшекчиите”, а през лятото чака да бъде продаден на каталунския гранд. В неговия контракт има освобождаваща уговорка на стойност 100 милиона евро (88,2 милиона паунда), която по всяка възможност ще бъде задействана.

Гризман изнудва Юнайтед за купища пари

През предишното лято Гризман беше покрай това да подпише с Юнайтед, който настояваше съществено. В последна сметка 26-годишният състезател избра да остане на „ Уанда Метрополитано”, тъй като почувства, че няма да е редно да напусне, до момента в който „ рохибланкос” бяха със възбрана да записват нови играчи.

Барселона от своя страна преди дни завърши рекордния трансфер на Филипе Коутиньо от Ливърпул за 142 милиона паунда. „ Блаугранас” обаче не считат да стопират с марковите попълнения дотук и ще вложат всички сили в привличането на Гризман.

Диего Симеоне не вижда проблем Гризман да напусне

Самият френски национал от своя страна е повече от подготвен да заиграе на „ Камп Ноу” и съгласно испанското радио „ Кадена Сер” към този момент е в напреднали договаряния по отношение на персоналните си условия. От Барса ще му предложат същата заплата, която все още взима различен от главните играчи – Луис Суарес. Така Гризман ще бъде вторият най-добре заплатен футболист на Барселона след Лионел Меси.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР