Звездата на Арсенал Месут Йозил се обиди от критиките към

...
Звездата на Арсенал Месут Йозил се обиди от критиките към
Коментари Харесай

Йозил се разсърди на бившите играчи на "Арсенал", които го критикуват

Звездата на " Арсенал " Месут Йозил се обиди от рецензиите към него, отправени от някогашни играчи на " артилеристите ". Германският плеймейкър, който стартира пети сезон на " Емиратс ", посъветва критиците си да стартират да поддържат тима.

" Трябваше да се науча да одобрявам рецензията, откогато съм в Лондон. Твърде безценен, прекомерно лаком, неприятен език на тялото – това са единствено част от думите, които слушам за мен. Някои от тези мнения са на хора, които не ме познават, някои – на някогашни играчи, сполучливи и несполучливи ", написа Йозил във " Facebook ".

Той на собствен ред разкритикува някогашните играчи, съветвайки ги да не се държат като митове, а просто да поддържат тима.



В последните седмици най-яростна рецензия има от двама от най-успешните играчи на " артилеристите " за последните 20 години. Йън Райт, който е №2 по голове за клуба, назова обстановката " призрачен сън ", до момента в който коравият бранител Мартин Киоун насочи остри думи както към играчите, по този начин и към мениджъра Арсен Венгер.

Йозил обаче не споделя мнението им, като отбрани " Арсенал " и себе си персонално.

" Не мисля, че нямаме триумфи. Аз съм тук от четири години, а спечелихме ФА къп три пъти. Общо " Арсенал " е печелил този трофей 13 пъти, тъй че другите 10 купи са извоювани за 75 години, което ни прави сполучливи ", оправда се германецът, наблягайки, че е вдигнал и " Къмюнити шийлд " три пъти.

" Арсенал " не е печелил купата във Висшата лига от сезон 2003-2004 година, а откогато Арсен Венгер е отпред, " артилеристите " за пръв път пропуснаха да се класират за Шампионската лига.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР