Звездата на Арсенал Алексис Санчес ще пропусне началото на сезона

...
Звездата на Арсенал Алексис Санчес ще пропусне началото на сезона
Коментари Харесай

Алексис Санчес пропуска началото на сезона във Висшата лига

Звездата на " Арсенал " Алексис Санчес ще пропусне началото на сезона във Висшата лига. В петък " артилеристите " откриват камапнията против " Лестър ", само че чилийският нападател остава отвън групата, разкри мениджърът Арсен Венгер.

" Той се контузи на подготовка преди да играем на " Уембли " против " Челси ", а преди два дни мина скенер. Не съм сигурен дали ще бъде отвън терена за още седмица или две. Да си без Санчес постоянно е огромна загуба, само че ние имаме много играчи ", сподели Венгер.

Нападателят има раздължен коремен мускул и поради това не игра против " Челси " в " Къмюнити шийлд " през уикенда.

Венгер приказва и за бъдещето на Санчес, който в последните няколко месеца е свързван с прекосяване в ПСЖ, " Манчестър сити " и " Челси ".

" Не съм влизал в контакт с ПСЖ, както се твърди. Те са доста заети напоследък, около прехвърлянето на Неймар. Аз не съм се чувал по телефона с Насер (бел. ред. Президентът Насер Ал-Хелайфи) от няколко месеца ", сподели Венгер.

 Венгер е убеден, че
© Reuters

Венгер е убеден, че " Арсенал " ще задържи Алексис и след 2018 година

Мениджърът на " Арсенал " е сигурен, че клубът може да подпише нов контракт със Санчес и да го задържи на " Емиратс ". Настоящият договор на нападателя изтича в края на сезона.

" Винаги има опция, ще опитаме да удължим неговия контракт. Не виждам причина за какво това да не стане. Все още нямаме сделка, само че аз съм оптимист ", приключи французинът.

Срещата с " Лестър " пропущат немските национали Месут Йозил и Шкодран Мустафи, както и Лоран Косчелни, Габриел, Аарън Рамзи и Франсис Коклен. Всички те не играха и против " Челси ". Под въпрос е капитанът Пер Мертезакер, който получи сериозна аркада над дясното око и приключи с десетина шева.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР