Звездата на Аржентина - Лионел Меси обясни какво се е

...
Звездата на Аржентина - Лионел Меси обясни какво се е
Коментари Харесай

Меси с видео обръщение по повод отсъствието му в приятелската среща на Интер Маями в Хонконг

Звездата на Аржентина - Лионел Меси изясни какво се е случило на другарската среща на неговия клубен Интер Маями в Хонконг. Неговото неявяване в мача докара до съществени рецензии от страна на почитатели и даже държавници в Китай, а една от аргументите бе, че той игра няколко дни по-късно в дуел в Япония.

„ Прочетох и чух доста неща за това, което се случи след мача в Хонконг. Затова желаех да направя това видео, с цел да дам същинско пояснение и да избегнем да четем погрешни неща “, съобщи Меси в особено видео за китайската обществена медия Weibo.

„ Както всички знаят, желаех да играя. Искам да играя във всеки мач. Чух, че не съм желал да играя заради политически аргументи и доста други неща, които нямат нищо общо с това. Ако беше подобен казусът, нямаше да пътувам до Япония или Китай, а съм го правил доста пъти. Винаги съм имал доста близки връзки с Китай. Правил съм доста неща там: изявленията, контроли, събития и мачове с Барселона и аржентинския народен тим “, изясни звездата.

„ Както споделих и на конференцията, имах инфектиране на адуктора и не можех да играя. Почувствах го по време на първия мач, в който участвах в Саудитска Арабия. Опитах да играя във втория, само че обстановката се утежни. Опитах в деня преди мача да взема присъединяване в тренировката, с цел да бъда там за всички тези хора. Направих, на каквото бях кадърен, и играх с децата, само че не можех да играя в мача, тъй като не се усещах удобно “, сподели още Меси.

„ Няколко дни по-късно се почувствах по-добре и по тази причина играх в контролата в Япония, с цел да продължа да се усъвършенствам и да се приготвям за това, което ми следва. Трябваше да играя, с цел да си върна малко от ритъма. Вече споделих това, само че усетих, че е значимо да го повторя след всичко, което беше казано. Искам да изпратя моята обич към китайците - възприятие, което постоянно съм имал към тях. Надявам се да се забележим скоро ”, приключи аржентинецът.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР