Звездата на Англия и Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е напуснал

...
Звездата на Англия и Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е напуснал
Коментари Харесай

Звезда на Ман Юнайтед евакуиран от дома си след сигнал за бомба

Звездата на Англия и Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е напуснал дома си, откакто е получил опасност за бомба, твърди полицейското ръководство в Чешър.

Местните служители на реда претърсват парцела на бранителя в Олдърли Дж, откакто е получил имейл, в който се твърди, че в дома му ще бъде сложена бомба.

Магуайър живее с годеницата си Фърн Хоукинс, която има две дъщери. Говорител на Манчестър Юнайтед удостовери новината в четвъртък следобяд, описвайки събитието като „ сериозна опасност “ за футболиста и неговото семейство.

Твърди се, че 29-годишният футболист е в положение на „ рисков потрес “, съгласно английските медии.

Въпреки че не е извънредно футболистите на Манчестър Юнайтед да получават закани, полицията приема този случай по извънредно сериозен метод. Кучета и голям брой служители на реда бяха изпратени в дома на Магуайър, с цел да прегледат парцела след заканите.

Формата на Магуайър се намалява от ден на ден и повече през този сезон, а той е заставен да търпи редица рецензии от последователите на личния клуб. Мнозина даже приканиха да му се снеме капитанската лента от ръката. Защитникът бе извънредно ненужен на футболния терен за Ман Юнайтед при провалянето с 0:4 от Ливърпул във вторник вечерта.

A spokesperson has confirmed that a 'serious threat' has been reported at Harry Maguire's family home, amid reports of a bomb scare.
— GOAL (@goal)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР