Звездата на Англия и Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо е договорил

...
Звездата на Англия и Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо е договорил
Коментари Харесай

Санчо ще излезе цели 91 милиона паунда на Манчестър Юнайтед

Звездата на Англия и Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо е договорил персоналните си условия с Манчестър Юнайтед, само че прехвърлянето ще бъде финализиран след края на Евро 2020. Според информация на " Сън " 21-годишното крило ще получава заплата от 350 000 седмично, като контрактът му ще бъде за пет години. С бонусите сумата ще доближи 91 милиона паунда за целия интервал.

Вчера стана ясно, че " алените дяволи " към този момент са отправили първата си оферта за Санчо, която е била в размер на 61 милиона паунда и незабавно е била отхвърлена от Борусия. Германският клуб желае офертата да бъде вдигната до 78 милиона плюс още 10 милиона под формата на
бонуси, с цел да се стигне до договорка.

" Сън " твърди, че от " Сигнал Идуна Парк " са сложили ултиматум договарянията да приключат и прехвърлянето да бъде приключен до 23 юли, когато тимът започва предсезонна подготовка. Същото изискване Борусия сложи и през предишното лято, когато до договорка не се стигна.

Самият Санчо признава, че неговите съотборници в националния тим непрестанно го разпитват за прехвърлянето в Манчестър Юнайтед, само че той остава спокоен и целият звук няма да попречи на изявите му по време на Евро 2020.

" Разбира се, всички момчета имат доста въпроси. Когато се справяш добре, спекулации постоянно има. Просто им споделям, че съм фокусиран върху футбола и върху Евро 2020. Спокоен съм. Знам по какъв начин да се оправя с това на терена. Просто продължаваш да правиш това, което правиш “, съобщи Санчо.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР