Звездата на американския поп Джъстин Тимбърлейк ще бъде хедлайнер на

...
Звездата на американския поп Джъстин Тимбърлейк ще бъде хедлайнер на
Коментари Харесай

Джъстин Тимбърлейк отново ще грее от сцената на Супербоул

Звездата на американския поп Джъстин Тимбърлейк ще бъде хедлайнер на финала по американски футбол " Супербоул " . Шоуто е през февруари следващата година.

Информацията за огромния край е на Националната футболна лига (NFL) , представена от американски медии.

Тимбърлейк, прочут с Cry me a river и SexyBack ще взе участие за трети път в спектакъла , проведен на полувремето на най-важното спортно събитие за годината в Съединени американски щати и с най-голяма публика.
 
 Guliver/Getty Images

Последната му поява на сцената на определяното като най-големия концерт в света събитие бе пред 115 милиона фенове в Съединени американски щати и милиони други по целия свят. През 2004 година той и театралната му партньорка Джанет Джексън влязоха в новините с хореография и разголената гръд на певицата, провокирала невиждан скандал.
 
 Guliver/Getty Images

За да избегне нова сходна преживелица от този момент шоуто се излъчва по малкия екран със закъснение на сигнала , с цел да може режисьорите да реагират в точния момент.

На 4 февруари 2018 година Тимбърлейк ще застане в Минеаполис на мястото на поп иконата Лейди Гага, която бе звезда на шоуто през 2016 година

Преди тях на " Супербоул " са били " Колдплей ", Бионсе, Кейти Пери, Бруно Марс, Мадона, " Ху ", Брус Спрингстийн, Принс, Ролинг Стоунс, Пол Макартни и U2 са били звезди на това шоу, по време на което малкия екран пуска най-скъпите реклами в света.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР