Звездата Лео Меси преживява серия от промени в своя живот

...
Звездата Лео Меси преживява серия от промени в своя живот
Коментари Харесай

Освен на терена, Лео Меси се справя отлично и в киното

Звездата Лео Меси претърпява серия от промени в своя живот за доста малко време. След като прекара 21 години в Барселона, започвайки в Ла Масия и ставайки легенда на каталунците, той промени курса и отпътува за ПСЖ.

Но това не е всичко, тъй като Лео Меси влиза в... малкия екран. Той ще се появи на дребния екран в „ Los Protectores “. Става дума за аржентински сериал, който има огромен триумф. Той ще направи камео във втория сезон.

„ Los Protectores “ е сниман на разнообразни места, преминавайки от разнообразни региони на Буенос Айрес до Париж, където Меси е със фамилията си и където е записал своята сцена. Кадри, които ще се появят на екрана през 2023 година

Но това камео освен ще изненада за милионите почитатели на аржентинската звезда, само че е сърпрайз и за самите артисти от сериала, които той е запленил със своите „ театрални умения “.

„ Наистина ни изненада всички, освен качеството му като персона, само че и актьорското му качество”, акцентираха някои от звездите на „ Los Protectores” след фотосите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР