Звездата Кристиано Роналдо коментира изпадането си от групата на червените

...
Звездата Кристиано Роналдо коментира изпадането си от групата на червените
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо с обширен коментар на отстраняването си от групата на Манчестър Юнайтед

Звездата Кристиано Роналдо разяснява изпадането си от групата на " алените дяволи " за гостуването против Челси от Висшата лига в събота вечерта.
 Извадиха Кристиано Роналдо от групата на Манчестър Юнайтед
Извадиха Кристиано Роналдо от групата на Манчестър Юнайтед

За мача с Челси

" Както постоянно съм правил през цялата си кариера, пробвам се да пребивавам и играя с почитание към моите сътрудници, моите съперници и моите треньори. Това не се е трансформирало. Не съм се трансформирал. Аз съм същият човек и същият експерт, който бях през последните 20 години, играейки първокласен футбол. Уважението постоянно е играло доста значима роля в моя развой на взимане на решения. Започнах доста млад, образците на по-възрастните и опитните постоянно са били доста значими за мен. По-късно постоянно съм се опитвал да давам образец на младите, които израснаха във всички тимове, в които съм играл. Понякога значимостта на избран момент ни кара да дадем най-хубавото. В момента просто усещам, че би трябвало да продължа да работя крепко въз основата в Карингтън, да поддържам моите съотборници и да съм подготвен за всичко във всеки един мач. Поддаването на напрежението не е алтернатива и в никакъв случай не е било. Това е Манчестър Юнайтед и би трябвало да бъдем обединени. Скоро отново ще бъдем дружно ", написа португалският национал в изказването си в обществената мрежа Инстаграм.

Роналдо е отказал да влезе като запаса при поледата на Юнайтед с 2:0 над Тотнъм в сряда вечерта и това принуди мениджъра Ерик загар Хаг да го остави отвън групата за гостуването на Челси в Лондон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР