, звездата и копродуцент на уестърн филма, отрича непредумишлено убийство

...
, звездата и копродуцент на уестърн филма, отрича непредумишлено убийство
Коментари Харесай

Помощник-режисьорът на Rust „пропусна последната проверка за безопасност на оръжието“ – тъй като съдът показа кадри на Алек Болдуин, стрелящ с оръжие

, звездата и копродуцент на уестърн кино лентата, отхвърля непредумишлено ликвидиране и е изправен пред обособен развой през юли. Той твърди, че в никакъв случай не е натискал спусъка на револвера.

Изображение: Алек Болдуин е изправен пред обособен правосъден развой по-късно тази година

Операторът на Rust умря през октомври 2021 година, откакто револвер, държан от холивудската звезда, на 65, избухна по време на подготовка на снимачната площадка в покрайнините на Санта Фе.

В четвъртък на правосъдните заседатели бяха показани фрагменти на Болдуин, размахващ револвер преди съдбовната пукотевица.

Те също се чуха с асистент-режисьора Дейвид Холс, който предходната година подписа договорка за повърхностно потребление на смъртоносно оръжие, получи шест месеца условна присъда.

Той беше прочувствен на моменти, когато сподели на процеса против Гутиерес: „ Бях нехаен, проверявайки вярно револвера. "

Холс описа пред съда по какъв начин Гутиерес му е посочил патроните в репродукцията на револвер Colt 45 и че той си спомня,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР