Звездата е поръчал да бъде построено за 7 милиона паунда

...
Звездата е поръчал да бъде построено за 7 милиона паунда
Коментари Харесай

Роналдо вдига имение за 7 млн. паунда, щял да живее там след пенсия

Звездата е поръчал да бъде издигнато за 7 милиона паунда на Португалската ривиера, което фамилията му да употребява, когато се пенсионира, оповестява “Дейли мейл “.

36-годишният нападател на Манчестър Юнайтед купи огромен имот в Кинта да Мариня, Кашкайш, на западния бряг на родната Португалия, наименуван " Португалската ривиера ", поради статута си на влиятелен и безценен регион. Според осведомени, възнамерява да се откри точно там със фамилията си, когато окачи бутонките на пирона.

През 2020 година звездата на “червените дяволи “ се изръси £6,5 милиона за съвременна площадка от 3100 квадратни фута на Avenida da Liberdade с фитнес зала и закрит плувен басейн. Така той стана собственик на най-скъпия апартамент, продаван в миналото в Лисабон.

Жилището е на половин час път с кола от новата му покупка в Кашкайш, като работата по построяването на имението към този момент е почнала.

Бившата звезда на Спортинг Лисабон) Реал Мадрид и Ювентус също има парцели, в това число 7-етажен жилищен блок във Фуншал, Мадейра, където живеят майка му Долорес, на 66 години, и брат му Уго.

Роналдо, дружно с партньорката му Джорджина Родригес и четирите им деца, също има първокласна вила в Торино от времето си в Ювентус, както и за 4,8 милиона паунда в затворено крепостно имение, наречено La Finca покрай Мадрид.

36-годишният към този момент е на възрастта, когато футболистите са склонни да се пенсионират, само че при подписването с Юнайтед лекарите явно са му споделили, че има тялото на 26-годишен, предполагайки, че може да играе на най-високата равнище още няколко години.

Той означи 13 гола в 18 мача във всички шампионати през този сезон за тима, който неотдавна се води от Ралф Рангник.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР