Звездата е обвинен, че е копирал песента Let`s Get it

...
Звездата е обвинен, че е копирал песента Let`s Get it
Коментари Харесай

Ед Шийрън пя и свири на китара в съда в Ню Йорк, за да се защити


Звездата е упрекнат, че е копирал песента „ Let`s Get it On “ на Марвин Гей

Ед Шийрън пя и свири на китара пред правосъдни заседатели в Ню Йорк по време на гражданския развой, който би трябвало да реши е копирал песента „ Let`s Get it On “ на Марвин Гей, предава Би Би Си.  В продължение на към час Шийрън разказва цялата си музикална кариера и извършва елементи от песента си „ Thinking Out Loud “.

Наследниците на съсценариста на Гей настояват, че той е откраднал детайли от оглавилия класациите шлагер. Но в съда Шийрън държеше китара, до момента в който описваше своя артистичен развой, отбелязва организацията.

„ Черпя ентусиазъм доста от нещата в моя живот и фамилията “, сподели Шийрън, отричайки да е бил повлиян от именития R&B шлагер на Марвин Гей от 1973 година

Той описа на журито по какъв начин песента му от 2014 година е написана в дома му в Англия с приятелката му и сътрудничка Ейми Уейдж. Шийран сподели, че употребява своя фонетична версия за бързо основаване на песни, която му разрешава да написа до девет части за един ден. Изпълнителят и създател на музика добави, че през последния уикенд е основал 10 песни. След това той извърши и изпя няколко строфи, с което провокира усмивки на лицата на част от феновете в правосъдната зала на арбитър Луис Л. Стантън.

Музикантът сподели още, че песента е въодушевена от любовта на баба му и дядо му един към различен, скорошната гибел на дядо му и новата му сантиментална връзка.

Ако журито откри, че поп звездата е виновна за нарушение на авторски права, процесът ще влезе във втора фаза, с цел да се дефинира какъв брой ще бъде паричната глоба. Очаква се Шийрън да възобнови показанията си в понеделник. Последният развой идва една година, откакто Шийрън беше оневинен на развой в Лондон по обвинявания, че е копирал хитовата  песен „ Shape Of You “.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР