Звездата Джилиън Андерсън, която изигра култови роли в Короната и

...
Звездата Джилиън Андерсън, която изигра култови роли в Короната и
Коментари Харесай

Защо Джилиън Андерсън престана да носи сутиен?

Звездата Джилиън Андерсън, която изигра паметни функции в " Короната " и " Досиетата Х ", направи онлайн среща с почитатели си онлайн в страницата си в Instagram.

Актрисата беседва искрено с почитателите си в обществените мрежи и призна, че към този момент не носи сутиен. Тя сподели, че е взела такова решение по време на дългата изолираност около пандемията, отговаряйки на въпрос какви облекла е носила през този интервал на самоизолация, написа life.dir.bg.

" Мързелива съм и към този момент не нося сутиен. Не мога да нося сутиен. Съжалявам, не ме интересува дали гърдите ми висят до пъпа, само че към този момент не нося сутиен ", показа тя.

Тази част от диалога ѝ с почитателите доста бързо се популяризира в Twitter.

" Ако двукратният притежател на премията " Глобус " и премията " Еми " се отхвърли от сутиена, тогава кои сме ние, с цел да не се съгласим с нея ", пишат в мненията нейни почитатели.

Много от тях приветстват решението ѝ, като се съгласяват, че след изолацията също избират да не носят сутиен. Други показват страдание, че не могат да си разрешат да се откажат от тази част от бельото.

Припомняме, че 52-годишната Джилиън Андерсън получи още една номинация за премията " Еми " за поддържаща актриса в трагичния сериал за ролята си на Маргарет Тачър в четвъртия сезон на " Короната ". Общо сериалът получи 24 номинации за " Еми " през този сезон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР