Звездата дава интервю за американския Vogue, в което разкрива много

...
Звездата дава интервю за американския Vogue, в което разкрива много
Коментари Харесай

Как Дженифър Лопес и Бен Афлек подновяват любовта си?

Звездата дава изявление за американския Vogue, в което разкрива доста детайлности от своя вътрешен свят. Джей Ло приказва за любовта, за брачна половинка си Бен Афлек, за работата над себе си.

Ако сте се чудили по какъв начин Дженифър Лопес и Бен Афлек още веднъж възобновяват връзките си след дълги години разлъка, отговорът е, че всичко стартира от един изпратен имейл.

Оказва се, че откакто певицата анулира годежа си с Алекс Родригес, тя получава имейл от Бен Афлек (който по това време също е прясно разграничен с някогашната си половинка Ана де Армас).

В имейла Бен Афлек споделя на Джей Ло, че от едно списание са го помолили за коментар, обвързван с анулирания ѝ годеж и я твърди, че е споделил единствено позитивни неща за нея. След този първичен имейл звездите не престават контакт.

Скоро по-късно двамата стартират да си вървят на посетители, тъй като не желаят да ги виждат дружно на обществено място.

„ Очевидно искахме да афишираме връзките си. Но в никакъв случай не съм бягала от обстоятелството, че постоянно съм чувствала, че там има същинска обич. Хората в живота ми знаят, че той беше доста, доста специфичен човек в живота ми. Когато се свързахме още веднъж, тези усеща в мен бяха към момента доста същински “, споделя Дженифър Лопес.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР