Звезда с името на легендарната певица Тина Търнър беше открита

...
Звезда с името на легендарната певица Тина Търнър беше открита
Коментари Харесай

Откриха звезда на Тина Търнър в Бургас

Звезда с името на именитата певица Тина Търнър беше открита довечера в Бургас, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района. Инициативата е на групата общински съветници. Идеята е предизвикана от обстоятелството, че през 1981 година звездата изнася два концерта в спортна зала „ Бойчо Брънзов ". Именно там беше подложен и почетният знак. Денят на церемонията не е определен инцидентно, защото през днешния ден е родена Тина Търнър. На откриването участваха и почитатели на звездата, които са били на концерта и в Бургас. Адвокат Иво Баев, наследник на огромния художник Иво Баев още пази първата издадена у нас плоча на Тина Търнър от „ Балкантон ", издадена незабавно след концерта на поп иконата в Бургас.


„ Спомням си единствено, че залата се пръскаше по шевовете. Спомням си, че не вярвахме, че това може да се случи, само че мисля че предната година беше Рей Чарлз в България. Спомням си единствено, че беше студено в залата, а тя с една рехава рокличка, само че тя подобен бяс е, а като стартира това парче „ Nutbush City Limits " от там нататък не съм седнал ", показа за БГНЕС Иво Баев.

„ Днес е рождения ден на Тина Търнър, и по тази причина избрахме през днешния ден да я сложим тази звезда. Тина Търнър, която си е големина, нещо, което ще остана в поколенията ", показа Ева Михалева- общински консултант от Бургас./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР