Звезда от Острова на любовта заплаши да напусне шоуто и

...
Звезда от Острова на любовта заплаши да напусне шоуто и
Коментари Харесай

Звездата от Острова на любовта заплаши да напусне шоуто и да напусне след скандали с Джорджия Х, разкриват победителите от All Stars Том и Моли

Звезда от Острова на любовта заплаши да напусне шоуто и да излезе от вилата след кавги с Джорджия Харисън, разкриха спечелилите от All Stars Том Клеър и Моли Смит.

Моли и Том взеха присъединяване в подкаста в сряда със Софи Хабу и Мелиса Татам, с цел да приказват за всички неща от All Stars.

Том, 24, показа детайлности за разногласията сред Джорджия Х и Антон Данилук, които съвсем го накараха да напусне шоуто.

В подкаста Том сподели: „ Хората имаха в действителност огромни сривове и евентуално не беше излъчено, “, без да разкрива кого има поради.

След като домакините настояха да схванат кой е, се разкри, че Джорджия Х и Антон са имали много кавги, в това число някои, които не сме виждали.

29-годишната Моли сподели: „ Една свада беше за това кой се целува по-силно “, което беше излъчено за малко.

След това Том добави: „ Наистина се сближих с Антон там, доста когато той идваше при мен за съвет и явно аз съм по-млад от него - или щях да отида при него и той щеше да одобри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР