Звезда от Love Island, която беше жертва на пиене на

...
Звезда от Love Island, която беше жертва на пиене на
Коментари Харесай

Джеймс Клевърли беше извикан от жертвата на пиянето на Love Island Шарън Гафка за шега с наркотици за изнасилване на среща

Звезда от Love Island, която беше жертва на пиянство на алкохол, осъди Джеймс Клевърли, откакто той се пошегува, че е дал среща на жена си- опиати за обезчестяване.

Шарън Гафка, която в този момент води акции за насилието против дами и девойки, упрекна министъра на вътрешните работи, че не третира казуса с „ сериозността, която заслужава “.

The Mirror разкри, че господин Клевърли се пошегувал на банкет на Даунинг стрийт, че е налял питието на жена си с лекарство за обезчестяване. Той сподели на гостите, че " малко рохипнол в нейната напитка всяка вечер " е " не е в действителност нелегално, в случай че е единствено малко ". Неговите мъчителни забележки пристигнаха единствено часове откакто вътрешното му министерство разгласи проектите си за битка с пикането.

Г-жа Gaffka упрекна господин Cleverly, че способства за „ тревожните публични и полицейски настройки “ по отношение на пикането на питиета.

Тя сподели на Mirror: „ За да се оправим дейно с този проблем, систематичните промени би трябвало да дойдат от горната страна. Въпреки че скорошните ини...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР