Звезда от хитовия сериал от 90-те Спасители на плажа Памела

...
Звезда от хитовия сериал от 90-те Спасители на плажа Памела
Коментари Харесай

Памела Андерсън се завръща към киното с роля в еротичен филм на ужасите

Звезда от хитовия сериал от 90-те " Спасители на плажа " Памела Андерсън ще се завърне на огромния екран за първи път от 2018 година в иден сексуален филм на ужасите, наименуван " Сама в нощта " („ Alone at Night " ), оповестява „ Дедлайн “. Vertical Entertainment неотдавна закупи правата за разпространяване на кино лентата в Северна Америка, като възнамерява да го пусне по кината и в цифров формат на 20 януари 2023 година, добавя БГНЕС.

В идния филм на ужасите Вики, млада жена, която търси избавление след бурна разлъка, се отдръпва в отдалечената хижа на другар в гората, с цел да прочисти главата си, до момента в който продължава да се демонстрира в секси долни дрехи в " 18 & Over ", уеб страница за предаване онлайн единствено за възрастни. След като хижата остава без ток, тя схваща, че в тъмното я чака нещо ужасяващо под формата на маскиран умопобъркан с лост, който е твърдо решен да постави ужасяващ завършек на нощта ѝ. Памела Андерсън ще играе персонаж на име Шериф Фокс в идния филм.

Режисьор на " Сама в нощта " е Джими Джанопулос, който е и съавтор на сюжета дружно с Диомед Раул Бермудес.

Освен Памела Андерсън, в идния филм вземат участие и куп други звезди като Джанис Блу, Касиус Кориган, Скай Ферейра, Джон Фостър, Луис Гусман, Парис Хилтън и Ашли Бенсън. Джералд Ърл Гилъм, по-известен като фамозния рапър G-Easy, също ще взе участие във кино лентата, като той е и композитор на музиката към лентата.

Предстоящият филм на ужасите бележи първото съдействие сред режисьора Джими Джанопулос и Памела Андерсън, само че за повторно Ашли Бенсън и Луис Гусман работят с режисьора. Двете звезди се появиха дружно с актьорски отбор, включващ Юън Макгрегър, Вал Килмър, Уилям Фихтнър, Пен Баджли и Джеръми Алън Уайт в престъпния трилър " Торта за рожден ден " от 2021 година Сжанопулос е сценарист и режисьор на кино лентата, който публиката безусловно обожава, само че рецензията изцяло презира.

Въпреки че самата Памела Андерсън не се е появявала в никакви филми или телевизионни излъчвания от няколко години, някогашният модел на Playboy беше пресъздадена от актрисата Лили Джеймс в известния лимитиран сериал на Hulu Pam & Tommy. Сериалът наблюдава историята на връзката на Андерсън и Лий, като се връща обратно до техния вихрен романс, който стартира с това, че се женят единствено 96 часа след запознанството си през 1995 година Себастиан Стан играе Томи Лий в сериала, който е номиниран за няколко награди „ Еми “.

Още през февруари се появиха известия, че Памела Андерсън не е очарована от метода, по който е била показана в сериала. Според „ Ентъртенмънт уикли “ източник, непосредствен до актрисата, е разкрил, че тя в никакъв случай не е гледала сериала или даже филмовия откъс за него.

Месец по-късно Памела Андерсън се появи в своя Instagram, като наподобява оспори представянето на претърпяното от Hulu и загатна за иден филм на Netflix, който би ѝ разрешил да опише своята версия на историята, само че за момента наподобява, че нищо не се създава в стрийминг платформата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР