Звезда от филми за възрастни казва, че печели куп пари,

...
Звезда от филми за възрастни казва, че печели куп пари,
Коментари Харесай

Майка е „забранена“ от три дома за грижи, след като е спала с възрастните обитатели

Звезда от филми за възрастни споделя, че печели куп пари, като се гушка с по-възрастни мъже. Но стремежът й да откри, хм, прясно месо, я накара да бъде неразрешена от няколко домове за възрастни хора в региона. Тиф, на 35 години от Уисконсин, направи кариера в правенето на възбуждащи видеоклипове с дядовци, само че последната й обява в Instagram в действителност разбуни нещата.

Майка сподели на почитателите на уеб страницата: „ Аз в последно време посещавах много центрове за обитаване с помощ и до момента ми беше неразрешено да навестявам три от тях в Уисконсин за това, че блъсках жителите! Сега ги измъквам, тъй като това е единственият метод да върша наличието си. ”

Русата звезда споделя, че нейните високопоставени продукции, въпреки и не толкоз известни измежду личния състав, са огромен шлагер измежду жителите на центровете. „ Те са изтощени да стоят у дома и постоянно ми споделят, че ги карам да се почувстват още веднъж млади с тези издънки “, сподели тя, „ даже бабите са съгласни, тъй като удовлетворявам мъжете им, което те към този момент не могат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР