Звезда от Dragons Den на BBC разкри, че може да

...
Звезда от Dragons Den на BBC разкри, че може да
Коментари Харесай

Звездата на BBC Dragons` Den споделя странно кухненско признание, което означава, че не могат да използват тостер

Звезда от Dragons Den на BBC разкри, че може да имат всички милиони и бизнес триумфи на света, само че са остана озадачена от просто кухненско устройство.

Дебора Мийдън, която е част от панела Dragons Den от 2006 година като евентуален вложител за започващи и разрастващи се бизнеси, призна, че не може да работи тостер. Бизнесдамата, която се прави оценка на колосалните £40 милиона, няма кухненски апарат в дома си, вместо това е избрала фурна Aga и е разкрила, че в действителност не може да разбере по какъв начин да прави препечени филийки.

Дебора се сблъска със своя кухненски зложелател като част от комедийната стратегия Taskmaster's New Year Treat, където беше провокирана от Грег Дейвис и Алекс Хорн да „ извади “ няколко детайла.

Епизодът, който ще бъде излъчен през януари по Канал 4, видя по какъв начин бизнес магнатът е посъветван да „ приказва “ с тостера, с цел да го накара да работи от основния надзорник Алекс. Размишлявайки върху комедийния случай, Дебора сподели: „ От време на време в живота правиш нещо и мислиш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР