Звезда от Batman и Outlander, която оглавява нова кампания за

...
Звезда от Batman и Outlander, която оглавява нова кампания за
Коментари Харесай

Звездата на Батман призовава торите и лейбъристите да се ангажират да излекуват болката от Windrush

Звезда от Batman и Outlander, която оглавява нова акция за обезпечаване на правдивост за жертвите на Windrush, изпрати остро обръщение до Риши Сунак и Кийр Стармър - оправете тази неразбория вечно.

Колин Макфарлейн, който изигра комисар Джилиан Лоуб в поредицата „ Черен рицар “, сподели, че е ужасяващ, че единствено дребна част от засегнатите от абсурда са получили някаква отплата. 62-годишният артист сплоти напъните си с музикалната икона Ани Ленъкс, която се свърза с него ненадейно, откакто видя изявление с бащата на господин Макфарлан Сидни в The Mirror. вътрешното министерство да чака хората да починат, с цел да би трябвало да заплащат по-малко пари. Известно е, че повече от 40 души са умряли, до момента в който са чакали обезщетение, до момента в който по-малко от 14% от отговарящите на изискванията получават някакви заплащания.

Г-н McFarlane сподели пред The ​​Mirror: „ Тази страна е брилянтна в обединяването, когато знае истината, само че когато историята е заметена под килима или ви накарат да вярвате, че е разг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР