Звезда на Диапазон рекърдс - певицата Елица, снима клип в

...
Звезда на Диапазон рекърдс - певицата Елица, снима клип в
Коментари Харесай

Певицата Елица с уникален клип в приказен замък СНИМКИ

Звезда на " Диапазон рекърдс " - певицата Елица, снима клип в приказния палат " Валентина Касъл " в Огняново. Пловдивчанката разкри пред " Марица ", че новият й шлагер " Химия " е отдаден на двама влюбени, които не могат да живеят един без различен.

Съдбата обаче взема решение да изненада прелестно Елица: малко след фотосите в двореца певицата среща в действителния живот принца на бял кон. Влюбват се един в различен и от известно време са дружно, радвайки се на щастието си.

Преди време пловдивчанката взриви Ютуб и с песента " Дали това е любовта ", а посланието й е ориентирано към всички дами, които търсят елементарен живот. " Искам младите девойки да се замислят кои тъкмо са скъпите и значимите неща в живота. Дали това са безспирните купони, или изкуствените мигли и екстеншъни? Дали им доставя наслаждение да вършат секс за една нощ без обич? Това е моята провокация, желая да ги " разтреса ", изяснява Ели.

Извън музиката русокоската се занимава интензивно със спорт. Ходи на плуване и пилатес, когато не се поти във фитнеса. Обожава масажите и ​СПА процедурите и може да прекара с дни в някой СПА комплекс.

Певицата е близка другарка с Галена, със Софи Маринова и с националната певица Ивелина Колева - сестрата на Преслава, а Тони Стораро е нейният гуру. През лятото Елица счита да отскочи до Гърция и да се отдаде на подобаващ релакс с приятелки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР