Звезда на BBC е свалена от ефир заради обвинения, че

...
Звезда на BBC е свалена от ефир заради обвинения, че
Коментари Харесай

Назрява огромен скандал в BBC заради водещ, който плащал на тийнейджърка за голи снимки, а тя си купувала дрога

Звезда на BBC е свалена от ефир поради обвинявания, че е плащал на тийнейджърка за голи фотоси, съобщи " The Sun ". 

Водещият е упрекнат, че е дал над 35 000 паунда на момичето през годините. Майката на тинейджърката е споделила, че като го види по малкия екран й става неприятно. Разказва, че момичето, което към този момент е на 20 години, употребила парите от водещия, с цел да си купува крек-кокаин (б.р. - обработен с алкално вещество кокаин, който има тип на дребни бели, бежови или кафяви кристалчета). 

" Обвинявам мъжа, че унищожи живота на детето ми. Даваше пари на щерка ми за крек-кокаин, който може да я убие ", споделя дамата. 

Снощи водещият, който е прочут на милиони фенове, не е бил на ефир, до момента в който са разследвали сигнала на майката против него. Семейството се е оплакало пред BBC за държанието на водещия на 19 май и е помолило да накарат мъжа да " спре да изпраща пари в брой “.

Майката на тийнейджърката твърди, че за три години детето ѝ се е трансформирало от " щастливо младо момиче в призрачна наркоманка ".

Говорител на BBC увери, че ще бъдат подхванати дейности. " Отнасяме се доста съществено към всички изказвания и сега текат процедури за разглеждането им ". 

" Ако във всеки един миг се появи или бъде предоставена нова информация, в това число посредством вестници, ще бъдат подхванати съответните дейности в сходство с вътрешните процеси ", настояват още от английската медия. 

Ако обвиняванията бъдат потвърдени е доста евентуално кариерата на въпросния водещ в BBC да завърши.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР