Зверското убийство на известния психолог Иван Владимиров - Нав потресе

...
Зверското убийство на известния психолог Иван Владимиров - Нав потресе
Коментари Харесай

Потресени, гневни, бесни сме! Бай Ганьо отново уби критика си

Зверското ликвидиране на известния психолог Иван Владимиров - Нав потресе България. Отново. Ужасяващата вест се популяризира като лавина, а близки, другари и просто българи, гледали го по малкия екран или чели негови публикации, са шокирани и гневни. Бесни са! От беззаконието, от изродщината, ширеща се необезпокоявано с револвер в ръка, несъмнено, легален, от официално вършената полицейска работа, от абдикиралата и безхаберна страна, от...

Предлагаме ви споделени мисли от българи в обществените мрежи минути след злокобната новина за гибелта на Иван Владимиров:

Елена Атанасова: Хора, потресена съм! Току-що чух ужасяваща вест за Иван Владимиров-Нав. Застрелян от собствен комшия - някогашен служител на реда! Просто нямам ДУМИ в какви изверги са се трансформирали хората. Почивай в мир, писателю!

Добромира Г.: Вече ме е боязън да върша забележки на съседите тъкмо тъй като не знаеш какви идиоти имаш отсреща си, а те от своя страна си живеят умерено, без да са обезпокоявани или държани виновни за дейностите си

Ангел Димитров: Мъжът ти те пребива от пердах? Подай тъжба, блага, има си ред. Съседът ти те заплашва с оръжие? Подайте тъжба бе, по този начин се прави. В прилежащия парцел се горят гуми и целият квартал смърди? Жалба към виновните органи. Психопатът от горната улица хвърля самун пропит с антифриз и наденица с пирони, с цел да избива кучета и котки? Ами, тъжба си би трябвало, всичко друго е безчинство. И по този начин... Жалко за индивида... Пишеш сигнал, някакъв служител го поставя в една директория за архива и това е - работата на институцията е " свършена ", казусът е завършен.

Красимира Тодорова: Гневна съм за този толкоз рано пресечен живот! Нав неведнъж е подавал сигнали против този комшия. Бивш служител на реда, въоръжен, чудовище и за други съседи. Нападнал е с юмруци възрастен мъж по време на общо заседание на блока, пред доста очевидци. На предлагането да подаде тъжба до полицията и отхвърли на пострадалия, последният е споделил, че в случай че направи това, ще бъде погубен. Страхът! Страхът сковава! Но и позволява изроди да живеят сред нас и да заплашват почтени животи. За бездействието " на способените органи ", след множеството сигнали, нямам думи. Психологът е убит невъзмутимо с патрон в главата със " законно притежавано оръжие ". Потресена, гневна и гневна съм! Накъде отиваме, Господи!

Emilia Pesheva: Задължително би трябвало да бъдат осъдени всички от институцията, до която са адресирани жалбите!

Ina Kolarova: Липсата на закони разрешава извергите да се ширят, без никой да ги спре. Държавата не е нещо имагинерно, на което да прехвърляме отговорността за всичко, вид " господ ", това са хората в нея. И не, не всеки носи изрод в себе си, кадърен да простреля някого в обстановка друга от самоотбрана. Но за положителните, спокойни, естествени хора, няма да прочетете в новините.

Desislava Matakieva: И аз седнал съм още и съм като ударена с влажен парцал, толкоз нереално наподобява, до оня ден качваше фотоси от пътешествието си в Тайланд. Лек път на душата му!

Stanislava Petkova: Ужасно тъжно е това, потресаващо! Светъл път на Нав, доста ерудиран и образован човек!

Mira Zhuteva: Потресена съм, какво става с този свят. Много неприятно ми стана, бяхме другари тук и постоянно неговите постове ме разсмиваха, постоянно позитивен и ухилен, също и много интелигентен. Да почива в мир!

Kalina Milcheva: Господи, смут. Толкова младеж. Накъде отива тази страна?! Ех, доста тъжно. Изродите са измежду нас.

Торосян Дундуркова: Подавал е тъжби, само че никой не му е обърнал внимание! Държавата е отговорна за неговата гибел, абдикиралата и безхаберна страната, в която всеки може да раздава правораздаване както откри за добре...

Stefka Topchiiska: И някогашни и сегашни служители на реда са над закона!!

Славчо Павлов: Бай Ганьо още веднъж умъртви рецензия си…

Tanya Dikova: И аз съм потресена и в потрес, чаках го да се върне от Тайланд, с цел да се забележим и да ми даде новата си книга. Не е истина това, което се случва.

Anna Petrova: Не разбирам по какъв начин се превърнахме в безправна Държава. Къде живеем и по какъв начин се държим един към различен. Къде са институциите, къде е цялото ни общество, щом са вероятни такива прояви!!?

Светла Вълчева-Иванова: И отново служител на реда, или са някогашни служители на реда, или някогашни военни….

Елизабета Ст: И отново някогашен служител на реда. Трябва да се измисли наложителна психична помощ за всички някогашни чиновници на Министерство на вътрешните работи или армията. Излизат от системата, само че си носят своите " товари ".

Благовеста Енииванова: Абсурдни загуби, ненаказаното зло придобива убийствени размери!

Почивай в мир, Нав! Дано да има и отмъщение...
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР