Зверски бой в дискотека в Гоце Делчев вдигна на крак

...
Зверски бой в дискотека в Гоце Делчев вдигна на крак
Коментари Харесай

Първо в Struma.com! Зверски бой в известна дискотека в Гоце Делчев! Пострадал граничен полицай, масови арести

Зверски пердах в дискотека в Гоце Делчев подвигна на крайник спецчастите на ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград, в мелето е постарадал граничен служители на реда. Заведението е изпотрошено. Инцидентът е станал тази нощ. В багра е взел участие и граничен служители на реда, който е потърпевш съществено, разбра Struma.com.

Дискотеката се стопанисва от сина на известния предприемач Георги Шапков- Станислав. Боят тръгнал от свада сред двама,единият от Хаджидимово, който съгласно наши източници е граничен служител на реда, адругият е предприемач от Гоце Делчев, който има компания за търговия с дървесина.

След замяна на обидни реплики и псувни се заформил крепък пердах. Наскачали доста хора и създали заплашителен разгром в заведението. Щетите са съществени.

Днес следобяд в гоцеделчевското районно ръководство дойде бус с групата за задъргжания в ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград и всички участници бяха задържани. Сред тях е синът на прочут в Гоце Делчев предприемач,собственик на музикален магазин. Собствениците на дискотеката се разпитват. Очаквайте детайлности.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР