Зверска катастрофа е станала днес на около 17 км от

...
Зверска катастрофа е станала днес на около 17 км от
Коментари Харесай

Ад! Автобус със затворници се удари в камион с танкове

Зверска злополука е станала през днешния ден на към 17 км от Прага, където са се сблъскали два камиона и рейс, пренасящ пандизчии. Активиран е незабавен проект за деяние в сходни обстановки, оповестяват чешките медии.



На място са пристигнали няколко автомобила на Спешна помощ, както и медицински хеликоптер, с цел да могат жертвите на злополуката да бъдат извозени по-бързо до най-близките лечебни заведения. Ранени са 14 души, умрял е надзорник. Най-тежко е била ранена жена, също пътувала със затворническия рейс.



Според данни на пражката пожарна работа поради случая десетки коли са останали блокирани за часове. Сред увисналите на мястото на злополуката има и автомобил с българи, които описват във Facebook за това, което се случва.



Очевидци споделят, че от мястото се стеле гъст пушек. По данни на blesk.cz единият от камионите е превозвал два танка - експонати от втората международна война.



" Автобусът на затворническата работа е пътувал по предопределение. В него са били 9 лишени от независимост и 10 наши чиновници, които са ги съпровождали, можем да потвърдим кончината на единия от надзирателите ", оповестява говорителката на затворническата работа Петра Кучерова.

" При конфликта е зародил и пожар, задействани са два екипа пожарникари. Пожарът е съумял да унищожи целия рейс, за 35 минути успяхме да овладеем обстановката ", разкрива чиновник на пражката пожарна работа. blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР