Звънтенето на чаши е чудесен начин да се запознаете с

...
Звънтенето на чаши е чудесен начин да се запознаете с
Коментари Харесай

Вижте най-доброто ръководство за международни напитки

Звънтенето на чаши е превъзходен метод да се запознаете с нови хора, да се насладите на времето с другари или фамилията си и да.

Макар че може би знаете по какъв начин да вдигате наздравица на безчет разнообразни езици, всеки странник би трябвало да знае каква напитка да опита, до момента в който изследва нова и вълнуваща страна, тъй като всички ожадняваме, нали?

Ето някои от най-хубавите питиета от цялостен ​​свят:

1. Перу – Pisco Sour

Със сигурност ще ожаднеете малко, до момента в който пътувате до античния град на инките Мачу Пикчу, тъй че е значимо да знаете по какъв начин да празнувате по-късно! Националната напитка на Перу е Pisco Sour, неудържим алкохолен коктейл с главен акцент ликьора от писко, яйчен белтък и сок от лайм. Знам какво си мислите, яйчен белтък в коктейл? Това е съществена съставна част на Pisco Sour и макар че не обезпечава доста усет, вместо това прибавя толкоз доста текстура към коктейла, което го прави напряко копринен. Можем да подсигуряваме, че няма да можете да изпиете единствено едно, тъй че чувствайте се предизвестени!

2. Бразилия – Кайпириня

Никой не знае по какъв начин да се отпусне и да купонясва като бразилците. Напитката по желание в Бразилия е вкусна кайпирина. Направено с бразилски дух, прочут като cachaça, захар, лед и сплескан свеж лайм. Сокът от лайм се смесва със захарта, създавайки съвършената композиция от сладко и кисело, всичко допълнено със смъртоносна доза cachaça, ще купонясвате като същински бразилец след единствено едно или две от тях!

3. Италия – Кампари

Кампари е горчив италиански аперитив, с яркочервен цвят и неповторим усет. Кампари има мощен горчив усет на портокал, който е в основата на доста вкусни коктейли. Всяко посещаване в Италия когато и да е на годината изисква Campari.

4. Франция – Абсент

Зелената самодива. Дяволът в зелена бутилка. С толкоз доста имена и голяма известност, френският ликьор Абсент е една от най-алкохолните питиета в света с към 80% (понякога и по-високо) наличие на алкохол. Някои даже споделят, че абсентът трансформира съзнанието и е халюциногенен, дотолкоз, че е противозаконен в някои елементи на света. Легална към този момент във Франция след повече от 100 години, тази известна напитка би трябвало да се опита. Какво гласи поговорката? Абсентът кара сърцето да става по-смело? Можете единствено да гадаете, до момента в който не опитате сами!

5. Виетнам – Bia Hoi

Bia Hoi е една от най-евтините бири в света, да не приказваме за една от най-освежаващите и ароматни! Един Bia Hoi ще коства 5000 VND, което се равнява на 25 цента (USD). Bia Hoi е локална улична бира, която е извънредно лека и освежаваща във влажния виетнамски климат. Bia Hoi се прави всяка вечер в Ханой и по-късно се доставя до няколко питейни заведения, пръснати из остарелия град и се продава, до момента в който бурето се изпразни. Bia Hoi се прави без никакви консерванти и би трябвало да се употребява в границите на 24 часа от производството, което го прави най-прясната бира в света .

6. Япония – Саке

Докато посещавате Япония, не забравяйте да се насладите на чаша саке, международно известна алкохолна напитка, приготвена от ферментирал ориз. Считано за една от най-старите питиета в света, саке е неразделна част от японската просвета и история. Сакето може да се сервира горещо или студено според от типа на сакето, което пиете, и може да има видимо друг усет. Националната напитка на Япония постоянно се пие от дребна порцеланова чаша, известна като саказуки.

7. Съединени американски щати – Бърбън

Съединени американски щати могат да претендират за редица доста вкусни питиета, с виновността от Калифорния, крафт бири в Ню Йорк и голям брой други, само че е мъчно да се спори какъв брой добър е американският бърбън. Бърбънът се прави от царевица и получава своя характерен усет от отлежаването в дървени бъчви. Сервира се според от усета.

8. Мексико – Текила

Макар че множеството хора имат негативна връзка с текилата след някоя тежка нощ, само че мога да подсигурявам, че не са били в Мексико. Едва когато отидеш в Мексико, разбираш какъв брой добра може да бъде текилата. Ако ви нервира на стомаха и не можете да се насладите на текилата напряко, тя постоянно е добре пристигнала в една маргарита!

9. Куба – Мохито

Мохито е типичен кубински коктейл, който избухна с известността си по целия свят. Традиционното мохито се подготвя от бял ром, захар, лайм, газирана вода и прясна мента. Перфектната композиция от наслада, цитрусови плодове и мента допълват рома, което го прави известна лятна напитка.

10. Испания – Сангрия

Сангрия всъщност е винен пунш, цялостен с вкусни плодове, само че е доста повече от това, тъй като тук, в Испания, това е метод на живот. Няма същинска обичайната рецепта, защото всяко място сервира своя лична разновидност на вкусна сангрия. Може би ще би трябвало да извършите обиколка за сангрия в Испания... нали знаете, за изследване!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР