Зуека изобщо не е очаквал подобен удар И то от най-милата,

...
Зуека изобщо не е очаквал подобен удар
И то от най-милата,
Коментари Харесай

Е, това не го очакваше: Зуека получи най-жестокия удар от щерка си!

Зуека въобще не е очаквал сходен удар

И то от най-милата, неговата пораснала щерка. Девина нанесе най-жестокия пестник на баща си, Васил Василев, по-известен като Зуека.

Първородната дъщеря на известния комедиант е от връзката му с режисьорката Нина Димитрова.

Девина е приключила постановка в Лондон. Наскоро излиза кино лентата „ И в болест,  и в здраве “.Освен режисьор на лентата, младата жена е и негов продуцент.

„ Не одобрявам стила,в който рисува татко ми-наивизмът. Това не е моят вид изкуство.Харесвам този жанр на изобразяване само при художничката Лика Янко “, заби „ камата до дръжката “ в гърба на известния си баща неговата първородна наследница.

Даровитата режисьорка споделя, че няма време да стои зад платното, с четка в ръка, по през целия ден. Но въпреки всичко намира време да се „ отдаде “ на обичаното си изкуство.

Но макар думите й за неговото творчество, Зуека се гордее с нейните достижения. Дори твърди, че тя е по-добра в рисуването от него. Наскоро нейно платно е закупено от познавач в Италия. Двамата с Девина са се „ срещнали “ онлайн, по мрежата.

Зуека и Девина имаха комплицирани взаимоотношения.В началото тя не приемаше връзката с новата му жена, режисьорката Анна Вичева, от която има наследник Стефан. Но с днешна дата „ томахавката е заровена “ и Девина Василева постоянно гостува в дома на баща си.

 

Тагове: Зуека Васил Василев-Зуека Девина Девина Василева Анна Вичева картина
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР