Зуека и Господарите се бореха срещу несправедливостите. Когато предаването спря,

...
Зуека и Господарите се бореха срещу несправедливостите. Когато предаването спря,
Коментари Харесай

Ухапало го кучето! Близък на Зуека проговори за бягството

Зуека и " Господарите " се бореха против несправедливостите. Когато предаването спря, Зузи беше доста отчаян, тъй като има чиста душа. Явно го е " ухапало кучето " с това, че стават несправедливости в тая страна и е решил да се махне.

Така режисьорът и артист Жоро Низамов разяснява пред blitz.bg заминаването на Зуека зад граница. По думите му Василев се стресирал при свалянето на предаването, макар че кариерата му не била прекъсвала 30 години.

" На негово място бих постъпил по същия метод. Настъпъят ли ми честолюбието - газ с 200. Не знам при него какво тъкмо се е случило, не сме го коментирали. И за мен пристигна като гръм от ясно небе. Жена ми ми сподели, че го е прочела. Той заслужава най-хубавото, тъй като всичко, което е постигнал, е с помощта на гения му и това, че е извънредно почтен човек. Не разбирам за какво хората въобще имат мнение по този проблем и го атакуват, откакто го познават само от дребния екран. Като не го харесват да изключат тв приемника и край! Това си е персонално решение ", безапелационен е Низамов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР