Зуека е от онези българи, които на стари години се

...
Зуека е от онези българи, които на стари години се
Коментари Харесай

Зуека: Срам ме е, че бях тв водещ! Срам ме е, че лъгах хората толкова години!

Зуека е от тези българи, които на остарели години се сетиха, че не им харесва да живеят в България. Макар в последните 30 години той да живя много сполучливо в родината си, Васил Василев счита, че е направил верния избор и даже няма да се върне за Великден в родната си страна.

Всъщност има причина Зуека да е толкоз погнусен от всичко у нас. Той е погнусен и от самия себе си, тъй като се смята за подкупник.

Неотдавна артистът разкри пред наши медии, че не гледа „ Като две капки вода “, където беше водещ цели 9 години. Нещо повече, няма ни минимум предпочитание да го гледа, тъй като е виждал по какъв начин се прави шоуто.

Веднага всички заподозряха, че Зуека загатва за далаверите в „ Капките “ като нагласен бутон, нагласен победител, нереални оценки на журито, подправен зрителски избор и какво ли още не.

Всъщност най-голямата болежка на Зуека е, че той е посветил по-голямата си част от кариерата си на комерсиалната част, в сравнение с същинското си предопределение – актьорството. Василев има прекомерно малко функции, в киното пък съвсем никакви, тъй като беше ангажиран да натрупа пачки като водещ на разнообразни дебелашки излъчвания. То не бяха „ Маскираният артист “, „ Като две капки вода “, „ Господари на ефира “ и т. н.

Към днешната дата Зуека се срамувал, че не е бил пълностоен артист, а се е правил на шут за пари. Той даже дефинира това като неистина към публиката, тъй като доста пъти е виждал от вътрешната страна по какъв начин нещо е нагласено, само че не е направил нищо по въпроса.

В момента артистът живее с второто си семейство в Испания, където се изхранва като художник. За телевизия повече не желае да чува, най-малко до момента в който не огладнее.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Зуека
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР