ZTE представи сравнително достъпния флагмански смартфон Axon 60 Ultra. Новото

...
ZTE представи сравнително достъпния флагмански смартфон Axon 60 Ultra. Новото
Коментари Харесай

ZTE представи смартфона Axon 60 Ultra със спътникова връзка, но няма как да си го купите

ZTE показа относително наличния флагмански смарт телефон Axon 60 Ultra. Новото устройство поддържа сателитна връзка с опция за осъществяване и приемане на диалози и изпращане на текстови известия посредством китайската сателитна система Tiantong.

Смартфонът е ориентиран извънредно към китайските публични лица и корпоративния пазар и няма да бъде наличен за елементарните консуматори.

Axon 60 Ultra разполага с 6,78-инчов OLED екран с разграничителна дарба 2800 × 1260 пиксела и периодичност на освежаване 120 Hz. Сърцето на смарт телефона е чипсет Snapdragon 8 Gen 2, смесен с LPDDR5X RAM и UFS 4.0 памет. На гърба на устройството се намират съществена камера с резолюция 50 MP и оптична стабилизация, 50-мегапикселова ултра-широкоъгълна камера и макро обектив, чиито характерности производителят не прецизира. Предната камера е с резолюция 32 MP.

Axon 60 Ultra поддържа клетъчния стандарт 5G-Advanced (известен като 5.5G). Това е новата високоскоростна 5G мрежа на China Mobile, предлагаща скорост на събаряне до 10 Gbps и скорост на качване до 1 Gbps. Друга забележителна характерност на Axon 60 Ultra е неговата двусистемна архитектура. В потребителски режим приложенията работят с стеснен достъп за по-голяма сигурност, до момента в който режимът на ядрото обезпечава безграничен достъп до хардуерните запаси.

С помощта на няколко антени можете да се свържете по едно и също време с клетъчни и сателитни мрежи за по-добро предаване на данни, понижена инертност и усъвършенствана съгласуваност, даже в региони с неприятно клетъчно покритие. Axon 60 Ultra разполага с 6000mAh силициево-въглеродна батерия с 80W кабелно зареждане. Устройството е IP68 водо и прахоустойчиво. ZTE не е предоставила детайлности за цените и наличността на Axon 60 Ultra, само че както към този момент уточнихме, надали ще намерите устройството в магазинната мрежа където и да е.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР