Зрителският вот определи Къщата на VIP Brother да напусне Мартин

...
Зрителският вот определи Къщата на VIP Brother да напусне Мартин
Коментари Харесай

Мартин Мартинов напусна Къщата на Vip Brother

Зрителският избор дефинира Къщата на VIP Brother да напусне Мартин Мартинов. На излизане той съобщи, че изпитва смесени усеща, само че в последна сметка е благополучен, че е бил част от шоуто.

След излизането на Мартин съквартирантите бяха много смутени. Те не знаеха, че има живо предаване и довечера някой ще напусне Къщата. Кали се разплака, а всички разясниха между тях, че Мартинов доста ще им липсва.

Мисия „ Подбор на гении ", която дефинира седмичния бюджет в „ Образцовия дом " събра рекордните близо 100 000 лайка във. Big Brother беше определил най-малък брой от 25 000, с цел да зачете задачата като сполучлива, само че геният и старанието на съквартирантите завоюваха сърцата на почитателите.

В епизода тази вечер феновете ще видят задача „ Врачки ", част от „ Подбора на гении ". Камелия Воче и Ива Екимова би трябвало да прочетат цитати, казани по адрес на някого и да познаят създателя. Тази задача ще се окаже взривоопасна и за следващ път ще пренареди пластовете на взаимоотношенията сред съквартирантите. Тити Папазов ще се опита да сплоти тима и да обясни и успокои настроенията. Думата ще получат и създателят на цитата и афектираната Камелия Воче. Но гневът ще отнесе Ева Екимова, която ще се опита да отклони тематиката и да накара певицата да не прави скандал.

Изморени от разправии и отрицателни страсти, съквартирантите ще се впуснат с голям възторг в празненството за рождения ден на Кали. Довечера феновете на Нова телевизия ще видят най-голямото „ Захарно празненство " в историята на Big Brother. След лишенията, на които са подложени поради липса на бюджет, в този момент съквартирантите ще се радват на еклерова торта, безчет сладки, близалки, сладоледи, течен шоколад. 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР