Зрителски бунт се породи в седмия сезон на Мастър шеф,

...
Зрителски бунт се породи в седмия сезон на Мастър шеф,
Коментари Харесай

Зрителски бунт породи една от участничките в кулинарното шоу на България

 Зрителски протест се породи в седмия сезон на " Мастър началник ", поради една от участничките. 

Хоби готвачка Виктория притегли вниманието на жури и фенове още в първия епизод, само че най-много с външния си тип. Андре Токев и компания останаха впечатлени, че толкоз красиво и младо момиче се оправя изумително добре с гурме специалитетите, а към днешна дата тя към този момент е в челната десетка финалисти. Зрителите обаче недоволстват от това и се чудят за какво Капитонова към момента не е изгонена от предаването.

Фенове на MasterChef признават, че рускинята има качества, но не е на равнището, което се изисква за шоуто. Освен това съгласно мнозина журито изгонило надалеч по-кадърни от нея участници. Вълна от неодобрение против Виктория се надигна предходната седмица, когато задачата бе да се направи паеля.

Въпреки че въобще не съумя да се показа уместно, 25-годишната инфлуенсърка резервира готварската престилка. Зрителите се чудят какви са аргументите за лансирането на девойката от журито. Някой позволяват, че богат баща или гадже спонсорират появяването й в шоу.

Младата рускиня показва забележителен стандарт на живот в обществените мрежи - живее в бляскав апартамент в столицата, кара скъпа кола. Реално никой не знае да се занимава с нещо друго от инфлуенсърството, въпреки че и от него се изкарват солидни приходи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР