Зрителите в зала Универсиада станаха свидетели на седмата поредна бойна

...
Зрителите в зала Универсиада станаха свидетели на седмата поредна бойна
Коментари Харесай

Емоции до последната секунда, безмилостни битки и само български победи на SFC 7!

Зрителите в зала " Универсиада " станаха очевидци на седмата поредна бойна вечер на Spartacus Fighting Championship нощес. Феновете на смесените бойни изкуства се любуваха на 9 зрелищни срещи, като от промоутъра Combat Promotion предложиха на вниманието им цялостен набор от страсти, измежду които борби от оптимално висока класа, шоу детайл, подкрепящ благотворителна самодейност, както и обществен план, за който към този момент имахме опция да ви осведомяваме.

В главната среща за вечерта един от най-опитните бойци в България Камен Георгиев се изправи против непобедения в професионалната си кариера Калоян Колев.
 Снимка 405619
Източник:

Колев завоюва шампионския пояс в категория до 93 кг, като надви над съперника си с единомислещо съдийско решение.

До него той стигна главно с помощта на по-добрия си надзор с течение на срещата. Камен одобри офанзивите на противника си, като опитваше да употребява всяка отдала му се опция, с цел да контраатакува Колев. В огромна част от времето той държеше китката на атакуващата ръка на Калоян, правейки сложни за довеждане докрай неговите акции. С течение на мача и двамата понесоха известни провали, като кръв се стичаше както от носа на Георгиев, по този начин и от отворената над лявото око на противника му аркада. Битката беше безмилостна от самото и начало до последната допустима секунда, като в няколко обособени случая Георгиев употребява оптимално опита си и даже можеше да стигне до победа с " гилотина ", само че Колев се измъкна от сложна обстановка и в последна сметка стигна до успеха.
 Снимка 405621
Източник:

В различен мач за купа двукратният международен първенец по кикбокс при дилетантите и европейски при експертите Александър Петров лиши пояса на Майк Спранг. Представителят на известния със страхотните си бойци клуб " Mike`s Gym " отстъпи пред българския си противник във всички изиграни 5 рунда, като в границите на третия опита да противодейства на Петров, само че нападателният жанр на притежаващия над 200 победи при мъжете играч се оказа определящ и му донесе успеха.
 Снимка 405622
Източник:

Дебют в осмоъгълника записа и европейската и международна шампионка в таекуондо и кикбокс Албена Ситнилска. Тя започва сполучливо това друго направление в кариерата си, като се оправи без особени усложнения против Суад Салимова от Азербайджан в К-1 конфликт. Албена, която имахте опция да наблюдавате в студиото на ТОПСПОРТ , контролираше мача главно с киковете си в тялото на Салимова, възползвайки се оптимално от обстоятелството, че азербайджанката непрестанно пристъпваше напред към нея.
 Албена Ситнилска: SFC 7 ще бъде крачка напред за мен, чакам тежка борба в
Албена Ситнилска в студиото на ТОПСПОРТ: SFC 7 ще бъде крачка напред за мен, чакам тежка борба в " Универсиада "

" Моят клуб е един от най-хубавите в България, бих се радвала, в случай че съумявам да стимулирам хората към себе си "

Албена не сподели никакви недостатъци, като сигурно записа единствено първата от многото си последващи сполучливи страници в професионалния си път в осмоъгълника.
 Снимка 405624
Източник:

При тежките бойци в ММА Александър Цонев впечатли с жесток нокаут против състезателя от Киргизстан Данияр Зарилбек.
 Снимка 405625
Източник:

След релативно равностойно начало на срещата, Цонев стартира да пласира по-тежките удари, като в последна сметка се стигна до един негов разрушителен подобен с дясната ръка, който накара някои от феновете в залата да закрият очите си, виждайки по какъв начин Зарилбек се просва на пода и моли за здравна помощ. Наложи се намесата на лекарския екип, като медиците даже използваха кислородна бутилка, с цел да оказват помощ на състезателя да осъзнае какво се е случило.
 Снимка 405626
Източник:

В категория до 84 кг Вайс Саифи надви над Георги Георгиев, като доминираше при размяната на удари с ръце, търсеше офанзиви с колена, а в последна сметка съумя да приложи " риър некед чоук " и принуди Георгиев да се съобщи.
 Снимка 405627
Източник:

Професионалната част от файт картата пък бе открита от Михаил Николов и Александър Евстатиев, които се срещнаха в категория до 70 кг. Николов завоюва с механически нокаут в първия рунд, като пласира коляно в лицето на Евстатиев, в миг, в който той осъществяваше ескиваж, пробвайки се да избегне друга офанзива на противника си. Това бе втори следващ триумф с нокаут за Николов, а в същото време и първо проваляне по подобен метод в кариерата на Александър.
 Снимка 405629
Източник:

Вечерта започва с борба при дилетантите, в която различен Александър - Соколов победи Томи Константинов.
 Снимка 405631
Източник:

В рамките на галавечерта бе препоръчана и рицарска борба, която прикова вниманието на аудиторията. Българският представител Петър Владов, който е някогашен ММА играч и е служил във Френския легион, победи турския си конкурент Юсуф Саиф. Двамата участници впечатлиха с изключителна физическа устойчивост, като единствено оборудването и санряжението, с които те трябваше да се " оправят ", атакувайки съперника си, тежаха сред 32 и 42 кг.

В шоу-срещата на вечерта експертът, международен първенец по санда, Тони Маркулев и репортерът Владислав Василев устроиха прочувствено развлечение за почитателите по трибуните, като с мача си поддържаха благотворителната самодейност, под наслова на която мина и цялата вечер.
 Снимка 405634
Източник:

Сдружение " Образователно тъждество - аутизъм " започва акция за набиране на средства за Пилотен новаторски план, за имплантиране на приспособена просветителна стратегия в учебно заведение, ориентирана към деца с разстройства от аутистичния набор. Партньор на идеята е Combat Promotion, който безапелационно я поддържа и проведената галавечер по ММА Spartacus Fight Championship - SFC 7 Avatars - бе отдадена точно на нея. " Аз съм РАЗЛИЧЕН! Аз съм БОЕЦ! " бе насловът на акцията на бойното събитие, което се състоя в зала " Универсиада ".
 Бойната вечер SFC 7 ще бъде отдадена на благотворителна акция
Бойната вечер SFC 7 ще бъде отдадена на благотворителна акция

Шампионката по таекуондо и кикбокс и участничка в галавечерта Албена Ситнилска също снима особено видео, във връзка акцията

В самата зала също имаше кутии, на които всеки фенове можеше да подари средства за подкрепяне на идеята.

Шампионката по таекуондо и кикбокс и участничка в галавечерта Албена Ситнилска също снима особено видео, във връзка акцията на съдружие " Образователно тъждество - аутизъм ":
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР