Зрителите ще могат да гледат най-новия сериал на Нова С

...
Зрителите ще могат да гледат най-новия сериал на Нова С
Коментари Харесай

Новият БГ сериал С ръка на сърцето тръгва през есента

Зрителите ще могат да гледат най-новия сериал на Нова С река на сърцето през есента. Освен доста известни български артисти, има интернационално присъединяване в продукцията – артисти от Сърбия и Северна Македония. Сред родните звезди се открояват имената на Александър Сано, Яна Маринова, Луиза Григорова, Александър Димов и Малин Кръстев.

 

Тв драма се снима във Видин и покрайнините, а огромна част от сцените се осъществят в красива винарска маза, ситуирана на брега на река Дунав. В завладяващата история сюжетно се преплитат обич и ненавист, разлъка и очакване, възмездие и изменничество. Има и престъпни детайли и битка със злото.

 

" То е много обширна фамилна сага, тъй че всичко, което се случва припокрива историите и същинския живот на доста от българите и съм уверен, че доста хора ще припознаят вътре нещо от себе си, " показа Александър Сано. " Сериалът ще задава доста въпроси, които имам вяра, че ни занимават в това друго време, в което едни са доста богати, други доста небогати, а пък трети знаят по какъв начин да печелят от всичко ", разкрива Яна Маринова.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР