Зрителите са разочаровани от участниците в „Като две капки вода“,

...
Зрителите са разочаровани от участниците в „Като две капки вода“,
Коментари Харесай

Крисия печели Капките?

Зрителите са разочаровани от участниците в „ Като две капки вода “, демонстрира информация на Hotnews.bg във Facebook страницата на предаването, като максимален негатив отнася Дарин Ангелов . Актьорът всеобщо е избран като глезльо, а фен се пошегува, че и началник Иван Манчев би трябвало да бъде поканен във формата, с цел да го гледаме по два пъти дневно, както ще се случат нещата с Ангелов, който е панелист в „ На кафе “.

Много мнения събира и присъединяване на Крисия, като хората я сочат за сигурен победител. Припомняме, че преди няколко месеца тя остана на крачка от успеха в „ Маскираният артист “ и в този момент несъмнено ще получи реванш. Младата певица бе прецакана, а нейната колежка Виктория Георгиева й отмъкна успеха в „ Маскираният певец” под носа. Забавното предаване бе извоювано от последната ни представителка на „ Евровизия”, която се криеше под костюма на Госпожицата.

Според изявления Виктория е близка другарка с Кремена Халваджиян, брачна половинка на продуцента на шоуто, и успеха й е била уговорена.„ Стига с тази Крисия...пак я бутате където не й е мястото. Сигурно и първото място към този момент е нейно “, недоволства зрителка. Сред оповестените имена са и тези на Руслан Мъйнов, Моню Монев, Александър Сано, Есил Дюран, Алисия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР