Зрителите са крайно разочаровани от Звездите в нас“, защото уж

...
Зрителите са крайно разочаровани от Звездите в нас“, защото уж
Коментари Харесай

Софи Маринова разгневи почитателите на „Звездите в нас“

Зрителите са извънредно разочаровани от „ Звездите в нас “, тъй като сякаш трябваше да е предаване за елементарни хора, а в това време прави усещане, че участниците не са по никакъв начин инцидентни.

Само през предходната седмица в два от общо трите класирани тима имаше протежета на хора, близки до продуцента Маги Халваджиян – Вениамин от тим „ Тони Стораро “ и девойка Тереза от „ Шоуто на Слави “.

Дори и на пръв взор да прави предаване за хора, които не са звезди, продуцентът не изневерява на себе си да работи с едни и същи хора и затвърди този си метод и в „ Звездите в нас “. Този път обаче заложи на по-слабо известни или на близки на своите близки.

Това лъсна първо в тима „ Джеси Джей “ през предходната седмица, а по-късно и в „ Тони Стораро “. Сред трите девойки стъпили на сцената с първия тим, внезапно изпъкна Тереза, която се показа като ученичка. Вероятно си спомняте, че тя работеше при Слави Трифонов много преди да вкара в шоуто си Крисия.

Това беше преди девет години, когато, с цел да взе участие в шоуто на Дългия, Тереза пътувала всякога от родния си град Русе. По-късно шоуменът направи нов конкурс за партньорка на „ господин Андреев “ с изказванието, че честите пътувания изморяват Тереза.
Тогава той избра Крисия, която стартира да се редува с Тереза.

В последна сметка Тереза напусна Дългия, само че малко по-късно се реалокира да живее в София и дистанциите към този момент не бяха проблем за участията й. по този начин тя бе определена за роля в хитовия мюзикъл „ Клетниците “ в Софийската опера, където си партнира с Влади Михайлов от хитовия сериал на Нова тв – „ Братя “.

Интересен факт е, че във въпросния мюзикъл Тереза си партнира и с Весела Делчева, която бе в журито на кастингите да предаването. На процедура това значи, че Тереза се е явила на кастинг пред своя колежка. Разбира се никой не отхвърля гения на момичето, само че внася изясненост към контактите й в шоубизнеса.

Що се отнася за Вениамин пък, евентуално си спомняте, че преди три години се яви в „ Гласът на България “, където влезе в тима на Михаела Филева. След това направи опит да поеме по пътя на поп музиката, само че откакто не съумя да реализира мечтания триумф, се насочи към чалгата. Той има дует с Деси Слава – една от обичаните звезди на Маги Халваджиян, с които работи непрекъснато. 

Зрителите на шоуто изригнаха, че журито отряза шест от най-гласовитите участнички във втория епизод на „ Звездите в нас “ – имитаторките на Мария Илиева и Мария Калас. Софи Маринова не се посвени да признае, че в никакъв случай не е била на опера, само че това явно не й попречи да оцени реплика на оперна звезда.
Това кара феновете да подлагат на подозрение „ професионалното “ мнение на журито.

През предходната седмица те по изключение пуснаха напред три тима, вместо два. Третият тим бе този на имитаторите на Елтън Джон.
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР