Зрителите познават актрисата Неда Спасова с ролята ѝ в сериала

...
Зрителите познават актрисата Неда Спасова с ролята ѝ в сериала
Коментари Харесай

Неда Спасова за любовните разочарования, поуките и новите връзки

Зрителите познават актрисата Неда Спасова с ролята ѝ в сериала " Откраднат живот ", само че тя е и измежду огромните гении на Театър София. От тази година е и деен влогър, като в своя YouTube канал демонстрира какво се случва зад кулисите на представленията, в които взе участие. Така че решително можем да кажем, че Неда Спасова е измежду най-популярните актриси сега. 

Виж още: Крисия си призна: Мечтае за живот и кариера в чужбина! Певицата се колебае сред две страни

Тя самата обаче не счита, че нейната известност е " последна " или най-малко това съобщи пред камерите на " На Кафе ". По-скоро става въпрос за нещо обикновено за човек, който дават съвсем всяка вечер по малкия екран. Неда Спасова се радва на славата, защото ѝ доставя наслаждение да вижда хората, които желаят да се снимат с нея, усмихнати. 

Виж още: Ивана от " Игри на волята " не остави доста на въображението поради план! Жътвари ѝ станаха модел

Що се отнася до героинята на актрисата в " Откраднат живот ", Спасова е безапелационна - за разлика от сестра Райкова, тя има антитела в любовта. Талантливата актриса показа, че е имала връзки, които приключват трагично и след които в действителност боли. Но в последна сметка човек излиза от тях по-щастлив, защото е по-мъдър, по-грижовен към себе си и по-обичащ себе си. 

Виж още: Краят на един романс: Диана Димитрова постави завършек на спекулациите, свободна е!

Е, Неда е съгласна, че не всеки път поуките от несполучливите ни връзки са гаранция, че грешките няма да се повторят - самата тя е изпитвала боязън от наново влюбване. Но пък хубавото на любовта, акцентира тя, е че не се планува, а просто се случва. " Човек би трябвало да носи поуките, наученото и да се пробва да не повтори грешките си ", изяснява още тя.

Виж още: https://www.instagram.com/nedaspasova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР