Зрителите на This Morning останаха зашеметени от много необичаен сегмент

...
Зрителите на This Morning останаха зашеметени от много необичаен сегмент
Коментари Харесай

Зрителите на ITV This Morning заклеймяват „най-странния“ сегмент, тъй като се съмняват в уменията на бездомния читател

Зрителите на This Morning останаха зашеметени от доста необикновен сегмент в шоуто, оставяйки водещия Мартин Люис без усещане.

Експерт по румпология се появи в понеделнишкия епизод на програмата на ITV, с цел да даде прочит онлайн. Водещите Джоузи Гибсън и Мартин Луис изпаднаха в нервност, откакто схванаха по какъв начин работи. Дъска, озаглавена „ Дупките на ориста “, криеше трима души зад себе си, с цел да бъдат прочетени задниците им.

Експертът дръпна надолу всеки похлупак на дъската, с цел да разкрие дупето на индивида. Беше разкрито, че номер едно е звездата от X Factor Чико, който беше учуден, че специалистът вярно позна кой е той. Твърди се, че идващият друмник принадлежи на „ перфекционист “ и неотдавна имаше някои „ в действителност вълнуващи вести “.

Скитница номер две се оказа Моника Иримия от The Cheeky Girls. На последната скитница беше казано, че е " изходяща ", " класна " и " изобретателна ". Лизи Кънди беше вярно позната и беше зашеметена от разчитането на задния й край. „ По-добре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР