Зрителите на This Morning останаха свити, докато гледаха програмата на

...
Зрителите на This Morning останаха свити, докато гледаха програмата на
Коментари Харесай

Феновете на ITV This Morning „откачиха“, докато Бен Шепърд прави демонстрация с професионален гушкач

Зрителите на This Morning останаха свити, до момента в който гледаха програмата на ITV в понеделник сутринта, когато водещият Бен Шепард се включи в много неуместна сесия на прегръдка с професионален гушкач.

Anikó Rose таксува непознати до £75 на час, с цел да преодолеят напрежението с обятия. Професионалната гушкачка Анико го прави повече от три години и в диалог с домакините Кат Дийли и Бен, 42-годишната жена споделя, че „ актът на допиране “ може да помогне на тези, които се борят с психологичното си здраве – в това число стрес, самотност и контузия.

Според Anikó, гушкането може да помогне за освобождението на хормони за положително въодушевление, което разрешава на нервната система да се успокои. „ Хормонът на щастието “, за който приказва специалистът по гушкане, е окситоцинът – който постоянно се назовава „ лекарството на любовта “, защото провокира възприятие на обич и отбрана. По време на присъединяване си в „ Тази заран “ професионалистката тества доста търсените си обятия с Бен – защото феновете не можеха д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР